Aranytorkú dinasztia

2018.07.31. 07:02

Király Linda és Viktor családja: „ez a legértékesebb dolog, ami lehet neked!”

„Segítünk egymásnak, beszélünk minden nap, így lettünk felnevelve, hogy a családunkkal osztunk meg mindent” – mondja Király Viktor.

A Család.hu sorozatában, a Családvarázs legújabb epizódjában ezúttal a népszerű zenész-énekes testvérpár harmadik tesójával és családjával ismerkedhetnek meg a rajongók.

A Király-családot nehéz összehozni, hiszen eléggé „szétszórtak” – nem a szeleburdiság értelmében. Linda Amerikában és Magyarországon, Viktor Magyarországon, Ben, Viktor ikertestvére pedig Amerikában tölti a mindennapjait, így a különböző, videóhívásra alkalmatos eszközök nagy megbecsülésnek örvendenek a família körében. A szoros kapcsolat nemcsak a magánéletükben, de szakmai karrierjükben is előny, hiszen a közös fellépéseket megkönnyíti és örömzenéléssé változtatja az, hogy zeneileg is kívül-belül ismerik egymást a testvérek.

A szülők azt mondják: ők a legkritikusabbak a gyerekeikkel, ami néha már nem jó, hiszen örülni is meg kell tanulni. Az édesapa úgy vall: a legnagyobb büszkeséget akkor érzi, amikor azt tapasztalja, hogy a gyerekei szakmailag nyújtanak valami kiválót.

A családban a legnagyobb örömöt most az jelenti, hogy újabb Királyt üdvözölhettek: Bennek ugyanis kisfia született – akit sajnos csak ritkán látnak személyesen, a sokezer kilométer távolság miatt.

A Király-testvérek édesanyja a kisfilmben őszintén beszél saját, és Ben fiuk daganatos betegségéről is. Elmondta: szerencsére sikerült megőrizni a szeretetteljes kapcsolatot, az összefogást a családjukban, hiszen mint mondja: „nálunk mindenki tudja, hogy ez a legértékesebb dolog, ami lehet neked.”

Borítókép: Király Viktor és Linda. Forrás: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában