Évekig tarthat a gyógyulás

2018.11.02. 08:31

Király Linda hosszú terápia elé néz

Az énekesnőnek ciszta van az agyalapi mirigyében, ez okozza a súlyproblémáját is.

Budapest, 2012. február 7. Király Linda énekesnõ az Összefogás Koncert Magyarországért elõadás beharangozó sajtótájékoztatóján. Összefogás címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése érdekében: a február 19-i gyõri és budapesti program fõvédnöke Borkai Zsolt, Gyõr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. MTI Fotó: Földi Imre

Forrás: MTI

Fotó: Földi Imre

Egy ideje ismét Kaliforniába helyezte szék­helyét a korábban az Egyesült Államok és Magyarország között ingázó Király Linda. A Bors azt írja, hogy az énekesnő döntésének hátterében valószínűleg aggasztó egészségügyi állapota áll. Linda A Király család című, a napokban megjelent könyvben számolt be betegségéről: az orvosok agyi cisztát diagnosztizáltak nála.

„Kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben növekszik egy ciszta. Most ezt kezeljük.

Tehát már tudjuk a hízás fizikai okát, most jön a lelki terápia. Ez megnyugtat, de tisztában vagyok azzal, hogy ötéves tortúrának nézek elébe”

– írt Linda. Az énekesnő édesapja megerősítette mindezt, bár mivel lánya kímélni szeretné a családját, részleteket nem tudott mondani a kezelésről. A Bors szerint annyi kitűnt Király Tamás szavaiból, hogy Lindát Amerikában kezelik.

Fotó: Móricz István / Bors Online

A portál beszámolt arról is, hogy a híres zenészcsalád már kénytelen volt farkasszemet nézni több súlyos betegséggel is. Mint írják,

sok évvel ez­előtt az édesanya, Király Gabi petefészekrákkal küzdött, később pedig Viktor ikertestvére, Ben is túlélt egy daganatos betegséget.

A Király család tagjai – Király Tamás, az EMI lemezkiadó kreatív igazgatója (b), Király Linda énekes (b2), Király Gabi stylist (b3) és Király Viktor énekes (b4) az MTVA 1-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Bors megkeresésére dr. Bense Tamás háziorvos elmondta: az agyalapi cisztával küzdő betegen a legtöbb esetben csak műtéti úton lehet segíteni. „Az agyalapi mirigyben jó- és rosszindulatú daganat egy­aránt előfordulhat, de az esetek nagy részében jóindulatúak és tünetmentesek. Ha már van tü­net – például fejfájás, szédülés, hányás vagy elhízás –, és pár héten belül nincs javulás, akkor műteni kell, még abban az esetben is, ha jóindulatú” – fejtette ki a szakember.

Borítókép: Király Linda énekesnő.

MTI Fotó: Földi Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában