önkontroll

2018.02.15. 14:42

Kirepültek Gundel Takács Gábor gyerekei  

Egészen új életszakaszba érkezett Gundel Takács Gábor televíziós: mostanában mindent másként él meg, mint az elmúlt évtizedekben. A változás azonban a sok pozitívum mellett negatívummal is járt, hiszen hiányoznak neki a csemetéi.

Forrás: TV2

Fotó: Áll az alku

A tévés a fogorvosként dolgozó feleségével, Ágotával három gyermeket nevelt fel, akik ma is szeretnek együtt lenni a szüleikkel. Tavaly nyáron azonban elmaradt a közös vakáció Gergellyel, Annával és Bencével: hol a családfőnek akadt munkája, hol valamelyik gyerek nem ért rá.

A nagyfiam diplomázott, a kisebbik érettségizett, a lányom külföldi ösztöndíjból tért haza, én a vizes vébén dolgoztam, illetve már forgattuk az Áll az alku! első részeit. A két nagyobb nem is lakik már otthon, a kicsi még velünk van. Szoros és szeretetteli a kapcsolatunk, csak ők már egyre függetlenebbek. Ágotával most jöttünk haza Jeruzsálemből, ahol édes kettesben jártunk. Azért jöhetett össze, mert szabadok lettünk, többé nem nekünk kell hozni-vinni a gyerekeinket. Fáj, hogy a srácok már nem zajonganak körülöttünk a házban, de hát azért neveltük fel őket, hogy a maguk lábára álljanak; ez az élet rendje – magyarázta a Vasárnap Reggel legutóbbi számában a tévés műsorvezető.

Gundinak persze nem volt túl sok ideje arra, hogy sajnálkozzon, a TV2-n ugyanis újraindul az Áll az alku! című gameshow, amelynek ő a házigazdája. Borítékolható a legújabb széria sikere is, azonban közel sem volt biztos, hogy Gábor el is vállalja az elismerésekkel kecsegtető feladatot, ugyanis kétségei adódtak.

Lehet látni kollégákat, akik önkritika híján még mindig nem veszik észre, hogy rég mást kellene csinálniuk! Amikor A Dalt vezettem, ott is eszembe jutott, hihető-e, ha olyan előadót konferálok nagy lelkesen, aki a gyerekem lehetne, akinek a zenéjét privát sosem hallgatnám. Ezért is adtam át három évad után műsor vezetését. Önkontroll volt az elbizonytalanodás, nem hatalmas lelki vívódás; úgy véltem, át kell gondolnom. Mint kiderült, senkit sem zavar, hogy 53 éves lettem – mondta Gundel Takács Gábor.

A nézőkért mindent!

Tavaly ilyenkor felkötött karral láthatták a nézők Gundit a Maradj talpon! néhány adásában. A kvízmester a két ünnep között szenvedett síbalesetet, meg is kellett operálni a vállát, de hősiesen tűrte a fájdalmát, egyetlen adást sem hagyott ki a csúnya sérülés miatt. Mások is munkamániásak annyira, hogy egy kis nehézség ne okozzon nekik akadályt. Fluor Tomi a koncertjeit sem mondta le, inkább fekvőgipsszel a lábán rappelt. Berkes Olivér a Sztárban Sztár több adásában is begipszelt lábbal vett részt. Polyák Lilla Luxemburgból repült haza egy villámlátogatásra, hogy egy kolléganőjét helyettesítse a Madách Színházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában