baleset

2019.05.23. 15:48

Komolyabb lehet Daniel Craig sérülése, mint eddig hitték

Egy kisebb műtét vár rá.

(FILES) In this file photo taken on April 24, 2019 actor Daniel Craig attends the "Bond 25" film launch at Ian Fleming's Home "GoldenEye" on April 25, 2019 in Montego Bay, Jamaica. - British actor Daniel Craig will undergo "minor ankle surgery" after an injury on the set of the latest James Bond film, but his operation and recovery will not affect the film's expected release next year, producers said May 22, 2019. Craig -- who will play the legendary British super spy for the fifth time in the as-yet untitled film -- sustained the injury "during filming in Jamaica," a statement on the official James Bond Twitter account said. (Photo by Slaven Vlasic / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Forrás: Slaven Vlasic / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Bokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre.

Craig lába a jamaicai forgatáson sérült meg. A hivatalos James Bond Twitter-oldal szerint a színésznek csak egy kisebb műtéten kell átesnie.

„A produkciós munkák tovább folytatódnak, amíg Craig két hétig lábadozik a műtét után. A film bemutatásának dátuma nem változik, továbbra is 2020 áprilisában debütál”

- tájékoztattak szerdán a producerek.

A továbbra is cím nélküli film a 25. James Bond-mozi lesz. Az 51 éves Craig pedig ötödször játssza el egymás után a 007-es brit titkos ügynököt.

A brit média a múlt héten számolt be arról, hogy a színész megcsúszott és megsérült a bokája egy akciójelenet felvétele közben.

A James Bond-filmsorozat utóbbi epizódjai világszerte nagy kasszasikert arattak: a Sam Mendes rendezésében készült és 2012-ben bemutatott Skyfallra több mint egymilliárd dollárért (294 milliárd forint) váltottak jegyet a nézők, a 2015-ös Spectre – A Fantom visszatér című epizódra pedig 880 millió dollárért (259 milliárd forint).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!