gyász

2019.09.01. 15:38

L.L. Junior apósa: Mindannyian összeroppantunk

Tegnap a zenész 3 éves kisfiát, Dávidot Zuglóban halálra gázolta egy autós.

Megszólalt a szombati tragédia kapcsán L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt. A színész azt mondta, az egész család összeroppant, ő maga pedig unokájaként szerette a kisfiút – írja az Origo.

Tegnap L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidot Zuglóban halálra gázolta egy autós. Az eddigi információk szerint a kisfiú egy lámpával védett zebrán szaladt át, amikor egy érkező autó elütötte. Bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt.

Körtvélyessy Zsolt, L.L. Junior apósa is összetört, amikor meghallotta a tragédia hírét. A színész a Hiteles Híreknek nyilatkozott.

Elmondta, amikor megtudta, mi történt éppen vidéken volt, de a hír hallatán azonnal lányáékhoz sietett. L.L. Junior mindkét kisfia még előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy Zsolt saját unokájaként szerette őket.

Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket

- mondta a színész.

Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta

- tette hozzá a színész.

A zenésznek sorra fejezik ki részvétüket ismerősei, barátai, zenésztársai.

Borítókép: facebook.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában