őstehetség

2019.06.13. 18:09

Lenyűgöző duettet adott elő Jennifer Lopez és lánya a színpadon

Nem kérdés, hogy a 11 éves Emméből is énekesnő lesz egyszer.

CFDA Fashion Icon Award recipient US singer Jennifer Lopez arrives for the 2019 CFDA fashion awards at the Brooklyn Museum in New York City on June 3, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Jennifer Lopez 11 éves kislánya, Emme őstehetség, tényleg hihetetlen hanggal áldotta meg sors. A sztárcsemete legutóbb Alicia Keys “If I Ain’t Got You” című slágerét énekelne a próbáló édesanyjának, aki akkor felvetette stábjának, hogy nyári turnéján esetleg Emme is szerepet kaphatna, a duett pedig a minap valóra is vált – írja a Híradó.

Az It’s My Party Tour keretei között a Los Angeles-i Fórumban lépett a színpadra az énekesnő egy vörös tüllruhában, a meglepetés pedig aznap este a bájos Emme volt, aki ugyanolyan ruhában egy közös dal erejéig csatlakozott Jenhez.

Hogy a leányzóból énekesnő lesz-e, az nem kétséges, Lopez korábban így nyilatkozott csemetéje tehetségéről:

“Az apja hangját örökölte. Annyira természetes. Mindig is tudott énekelni. Emlékszem, amikor még csak kisbaba volt, és ült a kiságyban, dúdolgatott, tényleg magának énekelt. Mark pedig azt mondta, hogy ez jól esik neki, jót tesz a testének és a lelkének!”

– idézi a dívát az ET Online cikke.

Jennifer Lopez és Mark Anthony 10 éven át voltak házasok, válásukat 2014-ben mondta ki a bíróság. Kapcsolatukból két gyermek született, Emme és ikertestvére, Maximilian.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!