dübörög a rock

2018.05.03. 11:28

Hatalmas bulival ünnepli születésnapját Lukács Laci

Frontemberét, az idén ötvenéves Lukács Lászlót ünnepli pénteki koncertjén a Tankcsapda a Budapest Parkban. A rendezvény hetek óta telt házas.

Budapest, 2017. április 28. Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Mohai Balázs

Lesz sok meglepetés, pukkanás, szemet, fület kényeztető effektek, de mindenekelőtt dübörgő rockzene – mondta Sidlovics Gábor, az együttes gitárosa az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Fejes Tamás dobos arról beszélt, hogy a jövőre 30 éve alakult Tankcsapda mindig aktuális zenekar volt, soha nem révedt a múltba. „Van jövőnk, mindig ráteszünk egy lapáttal.

Ez a hivatásunk, addig nem akarjuk levenni a lábunkat a gázpedálról, amíg a közönség szeretete elhalmoz minket”

- fogalmazott.

Lukács László énekes, basszusgitáros szerint az 50. születésnap csak egy állomás, amit jól meg lehet lovagolni, és ezt szégyen nélkül meg is teszik.

Mint elhangzott, hatalmas megtiszteltetés volt számukra, hogy a Metallica (pontosabban Kirk Hammett gitáros és Robert Trujillo basszusgitáros) áprilisi budapesti koncertjén a Sportarénában előadta a Tankcsapda A legjobb méreg című számát.

A frontember elmondta, hogy a „Legyél rocksztár!” felhívás keretében, kerek születésnapjához kapcsolódva ő is megajándékozta egyik rajongóját egy korábbi autójával. A pályázat során bárki javasolhatott valakit, aki egy jó ügy érdekében az autóval megkönnyítheti vagy segítheti mások munkáját.

A Tankcsapda 1989-ben alakult Debrecenben, eddig tizenhat albumot készített. Legfontosabb lemezeik: A legjobb méreg (1992), Jönnek a férgek (1994), Az ember tervez (1995), Ha zajt akartok! (1999), Agyarország (2001), Élni vagy égni (2003), Rockmafia Debrecen (2012).

Borítókép: Lukács László énekes, basszusgitáros a Tankcsapda együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 28-án.

MTI Fotó / Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában