kórház

2019.02.04. 11:00

Luxusszülés? Meghan Markle mást tervez

Hamarosan megszületik Harry herceg és a hercegné kisgyermeke – de valószínűleg korántsem királyi körülmények között.

Forrás: Shutterstock

Meghan hercegné gyermeke a királyi udvarból származó információk szerint április végén, május elején érkezik, a szigetország lakói pedig már most tűkön ülve várják a nagy eseményt – írja a Bors.

A legfrissebb hírek szerint jelenleg az az izgalom tárgya, hogy hol látja meg a napvilágot a legifjabb trónörökös. Komoly találgatásokra adhat okot például az,

hogy a londoni St. Mary’s kórház Lindo Wing nevű magánszülészeti osztályának ápolóit arra kérték a vezetők, hogy pont április végén, május elején ne vegyenek ki szabadságot.

Ez sokak szerint azt jelenti, hogy a baba pontosan ugyanott fog megszületni, ahol annak idején Diana hercegnő világra hozta a fiait, és ahol Kate Middleton és Vilmos herceg gyerekei is megszülettek.

A klinika fotóit elnézve minden különösebb luxust hanyagol a királyi család.

Sokkal fontosabb számukra az orvosok szakmai felkészültsége és nyugalmuk biztonsága. Ráadásul Angliában teljesen másként működnek a szülészetek, mint hazánkban, ahol három napig marad bent a kismama és az újszülött. Az angol nők a baba világra jötte után hat órával már el is hagyják a kórházat.

A királyi család hagyományai szerint az újszülöttel első naposan kiállnak a szülők a szülészet lépcsőjére, hogy bemutassák a babát, illetve kihirdessék az újszülött választott nevét. Így állt a lépcsőn annak idején Diana hercegnő kétszer, és Katalin hercegné háromszor is.

Borítókép: Meghan és Harry Ausztráliában 2018 októberében

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!