nem mindennapi

2019.10.31. 14:27

Már megint csatlakozik egy sztár a Halálos iramhoz

Ha Keanu Reeves nem is, de Ruby Rose úgy tűnik, benne lesz a következő részben.

CENTURY CITY, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 23: Actress Ruby Rose arrives at the 2019 Australians In Film Awards held at the InterContinental Los Angeles Century City on October 23, 2019 in Century City, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Megszoktuk, hogy a Halálos iramban-sorozat begyűjti Hollywood élvonalbeli sztárjait. Pénz van rá, hiszen a filmtörténet egyik legjövedelmezőbb vállalkozásáról van szó. Legutóbb Keanu Reeves megkörnyékezéséről esett szó (aki a John Wick-franchise-zal újabb csúcsokat döntöget), most pedig Ruby Rose került a képbe. (Aki egyébként John Wick legádázabb ellenfele volt a széria második részében.)

Ruby Rose szerződtetése azért is kézenfekvő, mert nagyon jó barátok Vin Diesellel, aki a Halálos iramban-sorozat főhőse és egyik producere. Rose és Diesel három éve együtt játszott az xXx: Újra akcióban című akciófilmben, onnan datálódik barátságuk

A modellként indult színésznő a Narancs az új fekete című sorozattal futott be, jelenleg a Batwoman című sorozat címszereplője. Különleges jelenség: a szexualitását tekintve úgynevezett gender neutralnak tartja magát, azaz se nem teljesen lánynak, se nem teljesen fiúnak, és testét 65 tetoválás borítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!