szép kis ajándék

2018.12.21. 18:39

Mariah Carey máris jól járt a karácsonnyal

Még nincs is itt az ünnep, de máris több mint 200 milliót keresett a leghíresebb dalával.

Singer Mariah Carey performs during the National Christmas Tree Lighting ceremony on the Ellipse adjacent to the White House in Washington, DC, December 6, 2013. The event, hosted by actress Jane Lynch, features performances by Mariah Carey, Joshua Bell, Aretha Franklin, the band Train and jazz legend Arturo Sandoval. AFP PHOTO / Saul LOEB (Photo by SAUL LOEB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Saul Loeb

Minden idők egyik legtöbbet játszott karácsonyi dala, az All I Want For Christmas 1994 óta kísérti az ünnepre készülőket: ez az a nóta, amit az is kívülről el tudna énekelni, aki még életében nem hallgatta meg szándékosan. Bérelt helye van ugyanis a plázák, korcsolyapályák, karácsonyi vásárok, és más helyek lejátszási listáin. Nem meglepő hát, ha minden karácsonykor megüti a fülünket.

Ezzel pedig a dalt előadó énekesnő is jól jár. A Bors szerint az énekesnő ugyanis a társszerzője az All I Want For Christmas című dalnak, ami minden évben az őrületbe tudja kergetni az embereket. A PrezzyBox számításai szerint csak idén nem kevesebb, mint 625,300 fontot, azaz úgy 230 millió forintot kapott a jogdíjakból.

Ha netán nem ugrana be a híres dallam, íme; segítünk feleleveníteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában