siker

2019.01.03. 13:32

Mindent maguk mögé utasítottak a TV2 új műsorai

Mindhárom fontos célcsoportban a csatorna nyerte a január 2-i nézettségi versenyt teljes napon és főműsoridőben is.

A legnagyobb sikert a Gundel Takács Gáborral visszatérő Legyen Ön is milliomos! aratta, de a nézők kiemelt figyelemmel kísérték a vadonatúj, extrém sport-reality, az Exatlon Hungary első epizódját is.

A műsort Palik László vezeti

A Tények után elsőként az Exatlon Hungary debütált, amiben az ismert sportolókból álló csapat, a Bajnokok szálltak versenybe a civil versenyzőkből álló Kihívók ellen a Dominikai Köztársaságban. Fodor Rajmundék óceánparti küzdelmét az éppen tévéző 18-59 évesek 16.4%-a követte figyelemmel, míg a fiatalabb, 18-49-es korcsoportban ez a közönségarány még magasabb, 17.9% volt. A teljes lakosságot vizsgálva a műsort 734 ezren nézték.

Nagy harcok várhatóak

Az Exatlon Hungary után látható Legyen ön is milliomos! hatalmas sikerrel nyitott a TV2-n. A kultikus vetélkedő műsorvezetői székében ezúttal Gundel Takács Gábor foglal helyet. A kvízmesterre és játékosaira a 18-59 éves tévénézők 16.6%-a volt kíváncsi, amivel a műsor magasan megelőzte a konkurens csatornán futó Barátok köztöt (18-59 – 12.6%) és Éjjel-nappal Budapestet (18-59 – 8.5%).

Gundel Takács Gábor műsora sikeresen kezdett

Összességében elmondható, hogy a két formátum megtalálta a közönségét és kiemelkedő számokat hozott a TV2-nek, amivel a csatorna az év második napján főműsoridőben és teljes napon is piacvezető lett. (TV2 vs RTL Klub főműsoridő, 18-59 évesek: 14.3% – 13,8%, teljes nap 9.8% – 8,9%)

Forrás: Nielsen közönségmérés, valósidejű nézettségi adatok alapján, Főműsoridő: 18-23h

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában