mint két tojás

2019.06.25. 15:00

Palvin Barbi hasonlít a szerelmére

A magyar szupermodell és barátja, Dylan Sprouse arca, szeme és haja is ugyanolyan.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Sebastien Nogier

Nagyon úgy fest, igaz a mondás, hogy a boldog párok hasonlítanak egymásra. Palvin Barbi és Dylan Sprouse ugyanis úgy néznek ki, mintha csak testvérek lennének – írja a Bors. A mosolyuk, a szemük, de még a hajuk színe is pont ugyanolyan. De ha ez még nem lenne elég, a szerelmesek ugyanúgy is öltözködnek.

Persze ez a hasonlóság nem csak káprázat, kutatók ugyanis fényt derítettek a jelenség tudományos hátterére, és azt állítják, az ilyen pároknak ugyanazok az ősei, és nagyon-nagyon távoli rokonságban állnak egymással. Ennek következtében pedig ösztönösen is vonzónak találják egymást a hasonlóságuk, vagy a DNS-ük miatt.

Egy másik teória szerint pedig, akiknek esetleg semmi közük nincs egymás családfájához, azok az együtt töltött évek hatására kezdenek el hasonlítani. Az érzelmek ugyanis egyformán kezdenek meglátszani az arcukon, akár ráncok formájában.

Hogy Barbi és Dylan egyformasága vajon melyik tudományos magyarázatnak felel meg, azt nem tudni, de hogy nagyon szép párt alkotnak ők ketten, az egészen biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában