Haverok, buli, Balcsi

2017.08.08. 11:31

Psy-trance és a nyár legnagyobb retro bulija a PLÁZSon

Ezen a hétvégén is érdemes útra kelni és iránytűnket Siófok felé fordítani, hiszen itt kezdődik a Balaton, ahol ezúttal is felejthetetlen éjszakákon át rúghatjuk a hófehér homokot.

Újabb fokozatra kapcsol a Balaton felüdülés – és buliközpontja, a siófoki PLÁZS: pénteken a psy-trance szcéna egyik legmenőbb párosa, a Vini Vici érkezik, míg szombaton újabb világsztárok jönnek a PLÁZSra, a Total Dance balatoni kiadására.

http://www.maxima.hu/upload/images/32786/happy-gang2.jpg

Ezen a hétvégén is érdemes útra kelni és iránytűnket Siófok felé fordítani, hiszen itt kezdődik a Balaton, ahol ezúttal is felejthetetlen éjszakákon át rúghatjuk a hófehér homokot. Augusztus 11-én, pénteken az Underground veszi át az irányítást, akik a psy-trance éllovasait, az Aviram Sahari és Matan Kadosh alkotta Vini Vici-t hozzák el nekünk. A duó két éve tartja aranyérmes helyét a Beatporton psy-trance kategóriában és az izraeli kettős még Armin Van Buurent is tisztelőjük között tudhatják, akivel végül a közös kollaboráció is létrejött a Great Spirit képében. Persze, a hazai elit alakulat sem marad ki a jóból. A reggelig tartó hangulatról Droplex, Purebeat, Corner, Daniel Nike és Zareh Kan gondoskodnak.

Szombaton a tört ütemeket a Balatoni Retro Láz váltja fel a Total Dance közreműködésével. Hiszen, ha hétvége, akkor Siófok, ahol igazán szívből énekelhetjük bele az éjszakába, hogy „csak egy szál bikinit hoztam el az útra”. És a jó kedven túl valljuk be, sokkal több nem is kell. Itt lesz a partidoktor, Dr Alban, a német La Bouche eurodance duó, a külföldi nagyágyúkon túl pedig a hazai sztárok is a PLÁZSra veszik az irányt ezen az estén.

Ma már nem is létezhet igazi retró buli Kozsó és az Ámokfutók, a Bestiák, az UFO vagy éppen az Animal Cannibals nélkül, de a fergeteges bulijairól híres Splash, Csordás Tibi, a Desperado, Náksi, Dj André és a DJM is velünk lesz. A már amúgy is forró hangulatra a koronát látványos táncműsorral és tűzshow-val teszik fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!