veszély

2018.10.25. 14:20

Robert de Niro is kapott egy bombának tűnő csomagot

A színész korábban többször élesen bírálta Donald Trump amerikai elnököt.

(FILES) In this file photo taken on May 16, 2018 US actor Robert De Niro attends the new Nobu Hotel Marbella launch celebration in Marbella. - Police are investigating a suspicious package addressed to actor Robert De Niro in New York, news reports said on October 25, 2018. CNN quoted two law enforcement sources as saying the package was addressed to De Niro at an address in the Tribeca area of Manhattan. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)

Robert de Niro filmszínésznek címzett gyanús csomagot vizsgálnak a rendőrök Manhattan Tribeca nevű negyedében – jelentette csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízió.

A hírcsatorna rendőri forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a csomagon hasonló jelzések vannak, mint azokon, amelyekben csőbomba volt, s melyeket Bill és Hillary Clintonnak, Barack Obamának és Soros Györgynek címeztek.

A rendőri akció a Greenwich Street 375. alatt folyik, ami a Robert de Niro által alapított Tribeca Filmfesztivált szervező Tribeca Film Center címe.

De Niro korábban többször élesen bírálta Donald Trump amerikai elnököt.

Borítókép: JORGE GUERRERO / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!