igent mondott

2019.05.28. 11:45

Rómában kérte meg kedvese kezét Király Viktor

Azt mondja, még soha életében nem izgult ennyire.

Forrás: Bors

Az énekes közel két éve van együtt szerelmével, Anitával, nemrég azonban kapcsolatuk új szintre lépett. Viktor a római Trevi-kútnál megkérte barátnője kezét, aki természetesen igent mondott. Azt, hogy az esküvőjük milyen lesz, még nem tudják.

„Egyelőre csak ízlelgetjük, milyen jó érzés, hogy jegyesek vagyunk.

Bárki bármit mond, igenis egy gyűrű bizonyosságot ad a nőnek és a férfinak is, hogy jó úton halad a kapcsolat.

Azóta minden reggel úgy köszöntjük egymást, hogy „jó reggelt, menyasszonyom, jó reggelt, vőlegényem” – mondta a Borsnak Viktor. – Az esküvő viszont szerinte még picit odébb van.

Az énekesben egy ideje már érlelődött a lánykérés gondolata, azt azonban sosem gondolta volna, hogy az ekkora izgalommal jár majd.

”Elképesztő módon izgultam, nem ismertem magamra. Konkrétan remegett kezem, lábam. Anita nem is tudta, mi van velem, mert séta közben elvonultam, hányingerem volt, annyira féltem, hogy mit mond„

– emlékezett Viktor.

Bár Anita nem sejtett semmit, Viktor mindkettőjük szüleit beavatta a terveibe: édesapja a gyűrűválasztásban segített, a lány családja pedig elkísérte őket a római vakációra.

”Nem számítottam rá, hogy menyasszonyként térek haza, de a világ legboldogabb nője vagyok„

– mondta Anita, aki nyitottságával vette le a lábáról az énekest. Viktor szerint menyasszonya könnyen barátkozik, és nagyon határozott is, kapcsolatuk elején például simán felhívta a fiú édesanyját, mert volt egy kérdése. A beszélgetésből persze egyből hosszú csevegés lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában