természetesen szép

2020.02.25. 18:25

Salma Hayek maga sem tudja, mitől olyan tökéletes

A színésznő botox nélkül is csodaszép.

Mexican/US actress Salma Hayek attends the world premiere of "Like A Boss" at SVA Theater on January 7, 2020 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Nem kell félteni Salma Hayeket: ha cikizik, vissza tud vágni. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében az 53 éves színésznő valamilyen egzotikus tengerparttal a háttérben posztolt magáról egy szelfit, és persze továbbra is nagyjából 20 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál – írja a Híradó.

Egy követője azt írt a a kép alá, hogy „túl sok a botox, nem kellett volna”. Mire Salma: „Nem volt botox, de kösz a jó tanácsot, már éppen fontolgattam.”

A poszttal kapcsolatban egyébként a dicsérő kommentek vannak többségben, alátámasztva Rachel Zoe divattervező elhíresült kijelentését, miszerint a színésznő a természet törvényeit meghazudtoló módon visszafelé öregszik. A rajongók minden közösségi platformon folyamatosan győzködik Hayeket, hogy ne feküdjön kés alá, mert úgy szép, ahogy van.

A színésznő tavaly azt nyilatkozta, hogy soha semmit nem változtat mesterségesen a külsején, és maga sem tudja, mitől néz ki olyan jól. Annyi sejtése azért van, hogy a sikereit és a tartós szépségét annak is köszönheti, hogy későn érő típus: 39 évesen ment férjhez (az egyik leggazdagabb francia üzletemberhez, Francois-Henri Pinault-hoz, aki cégcsoportrja élén számos szépségipari luxusmárka tulajdonosa, és vagyonát több mint 33 milliárd dollárra becsülik), és 41 évesen szülte kislányát, Valentinát.

Salma Hayek legújabb vígjátékában pont szépségipari nagyágyút játszik, aki rá akarja tenni a kezét egy vállalkozásra, amit két barátnő (Rose Byrne, Tiffany Haddish) futtatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!