Kaszált Amerikában

2017.08.20. 18:48

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds a legújabb nyerő páros (videó)

A két színész először játszik közös filmben – ráadásul vígjátékban.

A Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Sokkal több mint testőr című akciókomédia vette át a hétvégi kasszasikerlista vezetését Észak-Amerikában.

Az akcióvígjátékot pénteken több mint 3300 mozi kezdte játszani az Egyesült Államokban és Kanadában, vasárnapig 21,6 millió dollárért (5,6 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

Bár a Sokkal több mint testőr közepest kapott a kritikusoktól, az ugyancsak a hétvégén debütáló és elismerő kritikákkal illetett Steven Soderbergh-film, a Logan Lucky – A tuti balhé bevételeit mégis túlszárnyalta. Soderbergh krimivígjátékának főszerepeit Channing Tatum és Daniel Craig alakítja, de a két húzónév ellenére is csak 8,1 millió dollárt (kétmilliárd forintot) keresett a produkció a mozipénztáraknál.

A lista második helyére az Annabelle 2 – A teremtés című horror futott be 15,5 millió dollárral (négymilliárd forinttal). A legnagyobb közönséget vonzó első öt film közé még a második világháborús Dunkirk és A mogyoró meló 2. című animációs film jutott be, előbbi 6,7 millió dolláros (1,7 milliárd forintos), utóbbi 5,1 millió dolláros (1,3 milliárd forintos) hétvégi bevétellel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!