rekord összeget várnak

2018.08.30. 09:10

Schwarzenegger is csatlakozott Törőcsik Mari alapítványához

Törőcsik Mari könnyekig meghatódott, amikor megtudta, hogy alapítványának az éppen Budapesten forgató sztár is felajánlott egy plüssmacit.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT

Az ölében egy plüssmacival barátságosan mosolygó Arnold Schwarzeneggerről készült fotót Vajna Timi posztolta közösségi oldalán, hogy ország-világ megtudja, a hollywoodi híresség magyarországi tartózkodása alatt nemcsak forgat, edz és várost néz, hanem közben jótékonykodik is.

A terminátor ugyanis csatlakozott Törőcsik Mari színművész alapítványához. Mivel a művésznő nem használja a Facebookot, a Borstól tudta meg, hogy Ryan Gosling és Harrison Ford után újabb világsztár állt a jó cél mellé. A nemzet színésze meghatódva fogadta az örömhírt, szerint a világsztár ezzel bebizonyította, hogy nemcsak kiváló színész, hanem nemes lelkű ember is.

Fotó: Facebook

Törőcsik Mari a borsonline-nak elmondta, annál nagyobb megtiszteltetést aligha tud elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger az alapítványukat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki – mondta elérzékenyülve Törőcsik Mari, aki hol jobb, hol rosszabb egészségi állapotától eltekintve reméli, részt tud venni az alapítvány idei aukcióján, amelyet december 5-én rendeznek meg. A színésznő reméli, Schwarzenegger plüssállatával megdönthetik az eddigi csúcstartó, Harrison Ford macijának értékét is, ami négymillió forint volt.

A Terminátor sztárján kívül egyébként számos híresség csatlakozott a társulathoz, többek között a brazil labdarúgó, Roberto Carlos fia, Christofer, aki nemcsak maciját, hanem dedikált cipőjét és labdáját is felajánlotta. A hazai sztárok táborát pedig Gera Zoltán, Horváth Ádám és Juhász Előd erősíti.

Fotó: Zih Zsolt / MTVA Fotó:

Törőcsik Mari 2012-ben hozta létre a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, ami a sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállataiból minden évben aukciót hirdet. Az ott befolyt összeget munkahely-teremtési programjukra fordítják, ami sérült emberek foglalkoztatásában nyújt segítséget.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger

Forrás: AFP/Christophe Archambault

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!