szigorú szabályok

2018.12.26. 11:24

Speciális kiképzést kap Meghanék dadája

A kisbaba tavasszal érkezik.

Britain's Meghan, Duchess of Sussex unveils a plaque to commemorate her visit to the Royal Variety Charity's residential nursing and care home, Brinsworth House in Twickenham, south west London on December 18, 2018. - The honeymoon period for former actress and newly-minted British royal Meghan Markle, it seems, is over. Six months on from her fairytale wedding to Prince Harry at Windsor Castle, Meghan is faced with a daily barrage of tabloid headlines criticising her courtly manner and warning her against becoming "Duchess Difficult". (Photo by Geoff PUGH / POOL / AFP)

Néhány hónap múlva megszületik Harry és Meghan kisbabája. Bár a gyerek nevelésére a királyi protokoll szigorú szabályai vonatkoznak, az már biztos, hogy a kisbaba nem úgy nő majd fel, mint Harry, aki igencsak megsínylette a szigort. – írja a Bors.

Dadát azonban kötelező lesz fogadniuk, nem is akármilyet. A királyi családban minimum egy dada mindig segít a kismamának, de lehet, hogy többen is sündörögnek majd Meghan és a baba körül.

De milyen egy királyi dadus?

Kicsit olyan, mint Mary Poppins.

Kedves, udvarias, de szigorú és következetes, tud vezetni, remekül főz, és persze a legkiválóbb iskolákba járt. A királyi dadákat mindenre felkészítik: felvétel után önvédelmi órákra, terrorelhárító- és elsősegélynyújtó képzésre is járnak – mindezt átszámolva évi 28 millió forintért teszik, van, hogy saját lakosztályukban. Azt, hogy ki lesz Meghan és Harry babájának dadája, még nem tudni.

Borítókép: Már csak pár hónap és itt a baba /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!