szuper sztárgázsi

2017.08.22. 20:22

A Ted sztárja lett a leggazdagabb a Forbes szerint

Mark Wahlberg lekörözött mindenkit. Legalábbis anyagilag.

A Forbes magazin kedden bemutatott listája szerint 68 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között Mark Walhberg.

A Ted 1-2, a Megjött apuci! 2. és a Transformers: Az utolsó lovag című filmek sztárja ezzel megelőzte Dwayne „The Rock” Johnsont, aki 65 millió dolláros éves bevételével a második helyen végzett.

Johnson többek között a Baywatch remake-nek és a magyar mozikba decemberben kerülő Jumanji: Vár a dzsungel című filmnek köszönheti idei vagyonát.

Harmadik helyen Vin Diesel végzett 54,5 millió dollárral.

Vin Diesel sem járt rosszul

Az ötödik és hatodik helyet Adam Sandler (50,5 millió dollár) és Jacke Chan (49 millió dollár) foglalja el.

A nők és férfiak közti jövedelmi különbségek idén is szembetűnőek: a legjobban kereső tíz férfiszínész összesen 488,5 millió dollárt keresett az elmúlt évben, míg a tíz legjobban kereső nő 172,5 millió dollárt.

A Forbes az elmúlt héten mutatta be a legjobban kereső színésznők listáját, amelynek első helyén Emma Stone áll 26 millió dollárral, a másodikon Jennifer Aniston 25,5 millió dollárral, a harmadik helyen pedig Jennifer Lawrence 24 millió dollárral.

Csupán ők hárman kerestek 20 millió dollár felett, míg a férfiak körében 16-an tettek szert ilyen magas bevételre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!