kaszkadőr nélkül

2017.08.16. 21:44

Tom Cruise sérülése: hónapokra leáll a Mission Impossible 6 forgatása

A TMZ vasárnap reggel hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt, amelyen jól látható, amint a színész megpróbál átugrani egy épület tetejéről egy másikra, de közben nekicsapódik a falnak.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a sztár balesetet szenvedett filmforgatáson, de akkor még nem lehetett tudni, hogy a sérülése milyen súlyos.

A Paramount filmstúdió azonban sajnos szerdán megerősítette a Variety értesülését arról, hogy Tom Cruise balesete miatt egy időre leállnak a Mission: Impossible 6. londoni produkciós munkáival. A bokatörést szenvedett színész teljes felgyógyulásáig szüneteltetik a forgatást.

A szünet hat hetet, de akár három hónapot is igénybe vehet, attól függően, hogyan gyógyul a színész. A hollywoodi lap szerdai cikkében emlékeztetett rá, hogy Cruise a hétvégén egy kaszkadőrjelenet felvétele, egy veszélyes ugrás közben szenvedett balesetet. A sérüléseiről hivatalos közlemény nem jelent meg, de egy produkcióhoz közel álló forrás szerint a színész két helyen is eltörte a bokáját, és a csípője is megsérült.

A színész az 5. részben sem kímélte önmagát:

Cruise-t állítólag a héten vizsgálja meg az orvosa, és a diagnózistól függően közli majd a filmet gyártó Paramount, hogy mennyi időre állítják le a forgatást.

Egy másik bennfentes személy szerint a produkció munkálatait át is ütemezhetik, egyelőre az utómunkákra koncentrálhatnak, és Cruise jeleneteinek felvételét a végére halaszthatják.

A Paramount szerdai közleményében megerősítette, hogy az eredetileg tervezetteknek megfelelően, továbbra is 2018. július 27-re időzíti a film megjelenését.

A Variety ugyanakkor megjegyezte, hogy a forgatás csúszása a szereposztás más tagjainak is fejfájást okozhat, köztük Simon Peggnek, Henry Cavillnek és Rebecca Fergusonnak. Ugyanis az M:I 6 forgatásának őszre tervezett befejezése után már más filmekben kellene dolgozniuk.

A Paramount azért is aggódhat, hogy Cruise sérülése mennyiben befolyásolja a Top Gun folytatásának forgatását és bemutatását, amelyet 2019 júliusára tűztek ki.

A TMZ vasárnap reggel hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt, amelyen jól látható, amint a színész megpróbál átugrani egy épület tetejéről egy másikra, de közben nekicsapódik a falnak.

Az 55 éves Cruise közismerten saját maga csinálja a filmjeiben a kaszkadőrjeleneteit, még a stúdiófőnökök és biztosítótársaságok ellenkezése ellenére is, mert úgy gondolja, így hitelesebbek az alakításai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!