Kilencedik évad

2019.12.17. 18:33

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a Dal 2020

Minden eddiginél több nevezés érkezett az idei pályázatra.

Budapest, 2019. december 17. Pápai Joci korábbi győztes (j), valamint Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és Rókusfalvy Lili műsorvezetõk A Dal 2020 dalválasztó-show sajtótájékoztatóján 2019. december 17-én.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal 2020 dalválasztó-show kilencedik évada február 1-jén a Duna Televízió műsorán.

Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője és Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere másodszor foglal helyet a zsűriben, hozzájuk csatlakozik Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző és Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója.

Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója, Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard énekesnője és Pély Barna énekes-gitáros-zeneszerző (b-j), a zsűri tagjai A Dal 2020 dalválasztó-show sajtótájékoztatóján 2019. december 17-én
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Fehérvári Gábor Alfréd harmadszor vezeti majd a műsort, társa Rókusfalvy Lili lesz, akit először láthatnak a nézők A Dal műsorvezetőjeként.

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására mondta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. televíziós médiaszolgáltatási igazgatója a keddi sajtótájékoztatón Budapesten.

Hozzátette:

mindez visszaigazolja a műsorkészítők döntését, hogy A Dal 2020 missziója immár az, hogy közvetlenül támogassa a magyar könnyűzenét.

Versenyzők A Dal 2020 dalválasztó-show sajtótájékoztatóján 2019. december 17-én
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A műsorvezetők a sajtótájékoztatón jelentették be A Dal 2020 mezőnyébe beválasztott 30 dalt. A mezőnyben szerepel Arany Timi, Berkes Olivér, Diana, Ember Márk, a Fatal Error, Heincz Gábor Biga, a HolyChicks, Horus x Marcus ft. Fekete Bori, a Kies, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, a Konyha, Kökény Attila, az MDC, a Mocsok 1 Kölykök, Molnár Dániel, Muriel, NÁGI, Nagy Bogi, Nene, Pál Dénes, a Patikadomb, Rácz Gergő és Orsovai Reni, Takács Nikolas,a Talk2night, a Tortuga, a Turbo, Varga Szabolcs, Wolf Kati, YA OU és a Zaporozsec.

Borítókép: Pápai Joci korábbi győztes (j), valamint Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és Rókusfalvy Lili műsorvezetők A Dal 2020 dalválasztó-show sajtótájékoztatóján 2019. december 17-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában