szünetet tart

2019.07.07. 14:31

Veseátültetésre készül Stevie Wonder

A hírt a 69 éves zenész maga jelentette be szombat esti londoni koncertjén, hogy elejét vegye a pletykáknak.

Forrás: AFP/Pool

Fotó: Frederick M. Brown

Stevie Stevie Wonder bejelentette szombat esti londoni koncertjén, hogy egy ideig nem fog fellépni, mert szeptemberben veseátültetésen esik át.

A 69 éves zenészlegenda a londoni Hyde Parkban tartott koncertje végén, a Superstition (Babona) című dal eléneklése után hökkentette meg rajongóit a bejelentéssel.

„Még három koncertem lesz, majd szünetet tartok. Műtéten esem át. Veseátültetésem lesz az idén szeptemberben” – mondta a két tucatnál több Grammy-díjjal büszkélkedő vak zenész a több tízezres közönség előtt. Hozzátette: azért hozta ezt nyilvánosságra, hogy elejét vegye a pletykáknak.

Stevie Wonder részletekbe nem bocsátkozott a betegségéről, csak annyit árult el még, hogy már találtak számára vesedonort.

A közelmúltban felröppentek olyan hírek, hogy az énekes-zongoristának komoly egészségügyi problémái vannak. A londoni koncerten mindenesetre ennek nyomát sem lehetett látni, helyszíni beszámolók szerint végig kirobbanó formában volt, és nemcsak saját slágerei sokaságát adta elő, hanem a könnyűzene számos nagy alakja, Aretha Franklin, John Lennon és Marvin Gaye előtt tisztelegve az ő dalaikat is énekelte, köztük Lennon Imagine című nagy slágerét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!