Zac Efron legnagyobb rajongója a 91 éves nagypapája (videó)

A színész példaképe nagypapája, akitől a mesélés, a nevetés, a síelés szeretetét tanulta meg, valamint, hogy meg kell becsülni az élet szép dolgait.

Actor Zac Efron arrives for the 75th Golden Globe Awards on January 7, 2018, in Beverly Hills, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Zac Efron nagyon szereti a nagyszüleit, közeli kapcsolatot ápol velük, nagyrabecsülését feléjük pedig most rajongóinak is kifejezte egy megható posztban. Zac nagyapja nemrégiben ünnepelte 91. születésnapját, a köszöntésről készült videót pedig követőinek is megmutatta – írja a Dailymailra hivatkozva a hirado.hu.

“Boldog 91. szülinapot az eredeti Efronnak, annak, aki lehetővé tette mindezt!A hadsereg után feleségül vette az én gyönyörű Dotty nagyimat, felnevelt három ifjabb Efront – köztük az egyik legjobb embert – az apámat. Amióta csak megszülettem olyan dolgokra tanított, mint a mesélés, a nevetés, a síelés, megtanította, hogyan kell szeretni és hogy keményen kell dolgozni. Tőle tanultam, hogy az élet szép dolgait értékelni kell, hogy épp úgy bánnak velem az emberek, ahogy én bánok velük, hogy minden napból hozzam ki a legtöbbet. Senkit sem ismerek, aki nálad jobban be tud ragyogni egy helyiséget, te vagy a mentorom, a példaképem és a legjobb síző a családban. Szeretlek! ” – olvasható a megható posztban.

A megosztott videóban a születésnapi gyertyáját elfújó Efron nagypapa mögött jól látszik, hogy a fal tele van akasztgatva Zac fotóival, egyértelműen ő unokája legnagyobb rajongója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!