Gasztronómia

2 éve
A Mindmegette.hu az ország egyik legnagyobb receptgyűjtő oldala számos újdonsággal készül idén, kezdésként máris egymillió forint összedíjazással keresi az ország legjobb receptjeit. Nevezzék önök is kedvenc fotós receptjeiket egész áprilisban és söpörjék be a garantált ajándékokat! Sőt, akár önöké lehet a zsűri által kiosztott értékes nyeremények egyike vagy a családi wellness pihenés is.
4 éve
A Costes lett 2012-ben Magyarország legjobb étterme. Az év séfje elismerést Széll Tamás édemelte ki.
6 éve
Ismét egyik kedvencünk, az olajbogyó kerül terítékre. Most megtudhatjátok, hogyan ízesítik a bogyókat, mit lehet vele kezdeni a konyhában, és melyek az igazán jó olívaolaj ismérvei.
6 éve
Hétvégén, ha családi vagy baráti összejövetelre kerül sor, a beszélgetésekhez szinte hozzátartozik az édes nassolnivaló, néhány szelet vagy - nagyobb társaság esetén - egy egész tepsi sütemény.
6 éve
Mi, magyarok, amit csak lehet, kirántunk. Eleink, Rúzsa Sándor, Angyal Bandi, Sobri Jóska és betyártársaik fokosukat, bugylibicskájukat rántották ki nyeregtáskájukból. Mi ma mást teszünk, minden étkezési célra szolgáló alapanyagot, legyen az állati vagy növényi eredetű, kirántunk.
6 éve
Biztos, hogy csak tej, tojás és cukor kell hozzá? És ilyen krémes, ellenállhatatlan finomság lesz belőle? Igen, nem csalás, nem ámítás!
6 éve
Franciaország legismertebb és legelismertebb sajtja, az uralkodók kedvenceként is számon tartott brie.

Legolvasottabb

1
Összefogással enyhítenék a család gyászát
2
Autók ütköztek a 25-ös főúton
3
Két személyautó ütközött az egri Széchenyi úton
4
Megint beszakadt a szökőkút Egerben – Fotók
5
Életét vesztette egy kislány Kerecsenden
gyöngyöshalász
H.É.
Könyvbe kötve az elmúlt 750 év
Augusztus 20. / 14 perce
Több mint 150 tűzijátékot terveznek országszerte az állami ünnepen
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy tájékozódjon az időjárási előrejelzésről, illetve minden esetben tartsa be a szervezők és a hatóságok utasításait.
Gyász
,,Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban, De ha már abban nem, legalább a csodában. Csoda volt, hogy éltél és minket szerettél. Nem haltál Te meg, csak álmodni mentél." BÓTA FERENCNÉ szül. Joó Mária halálának 5. évfordulóján. Szeretettel gondol Rád szerető Férjed
Mély megrendüléssel, fájó szívvel tudatjuk, hogy a felejthetetlen feleség, drága édesanya Simonné Csentes Tünde életének 55. évében 2017. augusztus 11-én elhunyt. Temetése az egri hatvani temetőben 2017. augusztus 17-én 12.00 lesz, előtte 11.30-kor engesztelő gyászmise a temető kápolnájában. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló férje és lánya
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik isemrték és szerették, hogy HEGYI ZOLTÁNNÉ életének 90 évében elhunyt. Temetése a felnémeti temetőben 2017. augusztus 18-án 17.00 órakor lesz. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy FÓNAD GYULÁNÉ szül.: KOVÁCS ERZSÉBET a Dohánygyár volt dolgozója életének 75. évben elhunyt. Búcsúztatása az egri Kisasszony temetőben 2017. augusztus 18-án 11.00 órakor lesz. A gyászoló család
épül a keret / 54 perce
Storck kiküldte a légiósok meghívóit
Hová lett a vaj? / 1 órája
Kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek egy felmérés szerint
Irány Debrecen! / 1 órája
Háromszáz holland önkéntes félmillió szál dáliát gyűjt a Virágkarneválra
VÍZILABDA / 1 órája
Somhegyi: egri előny a válogatottal szemben
poroszló / 2 órája
Bűnmegelőzési feladatokról egyeztettek
Kódfejtés / 2 órája
A népi motívumoké lesz a főszerep a Skanzenben az ünnepi hétvégén