NBA

2018.01.26. 08:15

Triplaesővel nyert a címvédő Golden State

A címvédő Golden State Warriors többek között 21 három pontosának, illetve Kevin Durant tripla duplájának köszönhetően győzte le a vendég Minnesota Timberwolves együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A liga legjobb mutatójával rendelkező Warriors tíz veresége mellett a 39. győzelmét aratta. A Timberwolves ellen a legutóbbi 22 mérkőzéséből a 19. nyerte meg a Golden State.

A Sacramento kiegyenlített mérkőzésen nagyot hajrázott a Miami vendégeként, a Kings az utolsó 5:46 percet 17-4-re hozta, s végül egy ponttal győzött.

Russell Westbrook az egyéni szezoncsúcsot jelentő 46 pontjával döntő érdemeket szerzett az Oklahoma City hazai sikeréből a Washington ellen.

Nikola Jokic volt a Denver Nuggets nyerőembere. A 22 éves, zombori születésű játékos 18 pontot és hét lepattanót szerzett, valamint tíz gólpasszt adott a New York Knicks ellen.

Eredmények:

Miami Heat-Sacramento Kings 88-89

Oklahoma City Thunder-Washington Wizards 121-112

Denver Nuggets-New York Knicks 130-118

Golden State Warriors-Minnesota Timberwolves 126-113

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában