Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Pálinkás Petra
18, Hidas

Petra jelenleg Szekszárdon az Ady Endre Szakképzőben tanul kozmetikusnak, a hobbijai közé tartozik többek között az éneklés, a sminkelés és még a főzés is. Nagyon régóta érdekli a szépség világa, úgy érzi, ide tartozik, ez volt az oka annak, hogy beadta a jelentkezését szépségversenyünkre. Petra szeret sportolni, mert mint ahogy fogalmazott, az felszabadítja. Nagyon szereti az embereket, mindig könnyen szót ért velük.

Magassága 166 cm, csillagjegye a bak. Kedvenc étele a rántott hús, kedvenc itala a limonádé. Popzenét szereti, kedvenc parfümje a Police.