Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Recskiné Bódog Kitti
29, Kiskunfélegyháza

Recskiné Bódog Kitti vagyok, 29 éves, Kiskunfélegyházán élek. Jelenleg egy Brit Nemzetközi Iskolában dolgozom a felvételi és a marketing részlegen, mindemellett pedig személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedem. A versenyre azért jelentkeztem, mert szerettem volna magam kipróbálni egy kicsit ezen a területen is. Hobbim a sport, a munka mellett szeretek edzőterembe járni és a futás is nagy kedvencem lett az évek során.

Kitti 157 centiméter magas, csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a lazac steak, kedvenc itala pedig a gyümölcs tea. Minden olyan zenét szeret amire jót lehet táncolni, kedvenc illata pedig Dior Blooming Bouquet.