Tündérszépek

2021.07.30. 14:00

Ha nem tudod, mi a boldogság, csak nézz rá Vandára és hallgasd őt 3 percig!

Buzás Vanda kis, pöttyös ruhájában maga a megtestesült bohóság, ugyanakkor nőiesség is. Az egri lány Heves megyét képviseli a Tündérszépek döntőjében.

Sz. A.

Buzás Vanda kis, pöttyös ruhájában maga a megtestesült bohóság, ugyanakkor nőiesség is. Az egri lány Heves megyét képviseli a Tündérszépek döntőjében.

Buzás Vanda nehezen adta be a derekát, de végül édesanyja addig-addig duruzsolt a fülébe, hogy jelentkezett országos szépségversenyünkre. És milyen jól tette! Hiszen ő képviselheti Heves megyét a Tündérszépek döntőjében. A 19 éves lányból csak úgy sugárzik a boldogság, a mosoly folyton ott bujkál az arcán, a szemeiben.

– Most már reménykedem, hogy talán valamilyen helyezésre is van esélyem a Tündérszépeken, de akkor sem esek kétségbe, ha mégsem így történik majd – mondta az egri szépség, aki tavaly, rajz tagozaton érettségiett, majd fogtechnikusnak tanult. Amikor rájött, hogy ez nem az ő világa, új fába vágta a fejszéjét: divat-, jelmez- és díszlettervezést fog tanulni.

– Szívesen modellkednék, de képezni is szeretém magam, mert

nem elég, hogy szép legyek, fontos, hogy a fejemben is legyen valami.

Egyébként a szempilláimat szeretem a legjobban, sokat megkérdezik, hogy műpillák-e, de nem. Nem is szeretem a mű dolgokat – árulta el Vanda, akinek tényleg jól áll a természetesség. Az egyszerre retró mégis csajos pöttyös szettjében pedig egyszerre kacér és visszafogott, bohó és mégis nőies, szóval jó stílusérzékkel választotta ki szettjét, amelyben videónkban szerepel.

A egri Tündérszép legnagyobb drukkerei a szerettei és barátai. A nővére artista, és tanácsokkal is segíti Vandát, hogy hogyan lépjen majd például a színpadra a döntőben. Ebben persze másokra is számíthat, hiszen a siófoki felkészítő táborunkban háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter segíti majd a 22 döntős szépséget, hogy a fináléban a legjobb formájukat hozzák. Vanda nem csak emiatt várja azonban a tábort: nagyon szeretne már találkozni a többi Tündérszéppel is.

 

Nézd meg Vanda összes fotóját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!