felkészítő tábor

2021.09.16. 14:06

Dívaként ragyogtak a Tündérszépek a Balatonnál (óriási fotóválogatás)

Célegyenesbe fordult a Mediaworks Hungary Zrt. nagy sikerű országos szépségversenye, a Tündérszépek. A döntősök felkészítő tábora rengeteg élményt tartogatott a lányoknak.

Sz. A.

Célegyenesbe fordult nagy sikerű országos szépségversenyünk, a Tündérszépek. A döntősök felkészítő tábora rengeteg élményt tartogatott a lányoknak.

– Haza se akarok menni – sóhajtott fel a Tündérszépek egyik döntőse a tábor utolsó óráiban. A háromnapos program ugyanis igazi csapattá kovácsolta össze őket. Ezt jelezte az itt készült töménytelen Instagram-story, közös fotó is. A lányok pedig egyre inkább ragyogtak. És egyre ügyesebbek, magabiztosabbak lettek.

Pénteken állatparkba látogattak, majd a mentorokkal és vendégeikkel beszélgettek, aztán Rippel Ferenccel is edzettek. A világrekorder artista mindemellett csontkovácsként is segített a helyes tartás megtalálásában nekik. Király Beáta fashion designer ruháiban is fotózták a lányokat, akik a divattervező estélyijeiben és bikinijeiben is megmutatják majd magukat a jövő heti döntőben.

Késmárki Enikő, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa a koreográfia begyakorlásából is oroszlánrészt vállalt. A mindig mosolygó energiabomba elárulta: nagyon erős a döntős mezőny.

– Ki kell emelnem, hogy mindenki nagyon pontos, nagyon alázatos, nagyon kedves. Ilyen döntős csapattal én még nem is találkoztam – tette hozzá Enikő, aki azt tanácsolta a lányoknak, hogy minden helyzetben maradjanak önazonosak, kedvesek és nyitottak.

Háziasszony-mentorunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő is kiemelte, hogy ilyen összetartó csapatot talán még nem is látott.

Annak, aki helyezést ér el, nagyon kell élveznie a következő egy évet.

Azt tanácsolom, hogy legyen aktív a közösségi médiában, de ezen túl azt is, hogy tűzzön ki valamilyen jótékonysági célt, mert most sokkal könnyebben tudja felhívni a figyelmet a karitatív tevékenységekre – tette hozzá Korinna, aki szerint azoknak sem szabad elkeserednie, akik nem lesznek díjazottak: a mai, online világban bármilyen cég felfigyelhet rájuk.

Harsányi Levente, mint a döntő műsorvezetője, kvázi élő zenegépként lepte meg szombaton a lányokat. Zongorához ült ugyanis, és órákon át együtt énekeltek.

 

– Ne feledjék el, hogy a szépség csak hozzásegítheti őket a céljaik eléréséhez, de a belső értékek mindig felülmúlják ezt. Mindannyian ugyanolyan szépek és értékesek, és az a fő, hogy az élet versenyében legyenek az élen – tanácsolta a Tündérszépeknek.

Profi tanácsokat kaptak

A Tündérszépek döntőseit a táborban Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter mentorok is jó tanácsokkal látta el, csakúgy, mint Bóna Bianka vlogger-inluenszer, Katona Gitta, a 2014-es Miss Intercontinental Hungary, valamint Viczián Viktória, a 2017-es Miss Earth Hungary.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!