szépségverseny

2020.12.20. 20:00

Íme az első három hevesi lány, aki már bejutott a Tündérszépek első fordulójába

Nézd meg, kik kaptak már meghívót a Tündérszépek Heves megyei fordulóját megelőző fotózásra. Még mindig nem késő, hogy te is megmérettesd magad!

HEOL

Ahogy a legutóbbi két alkalommal, a versengésre most is kizárólag 16 és 29 év közötti hölgyek nevezését várjuk a Tunderszepek.hu oldalon. A most induló vetélkedés a megyei válogatókkal kezdődik, ezt követik a regionális fordulók, majd az országos döntő, ahova hazánk 22 legszebb lánya juthat be. Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a megyei fordulókba csak harminc-harminc, az összevont Budapest-Pest megyei előválogatóba ötven lány juthat be. A megyei és regionális előválogatókból a szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző, s a szavazók által legmagasabb értékelést kapott lány – összesen négy hölgy – megy a döntőbe. Itt tévés show-műsorban a zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, az olvasók döntése nyomán közönségdíj is gazdára talál.

A megméretésen a lányok nem csupán óriási lehetőséget kapnak, de a felkészítőtáborok és a show-műsorral egybekötött tévés döntő mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. A szépségkirálynőt és udvarhölgyeit milliós értékű nyereményekkel jutalmazzák, s egyéves autóhasználattal is. Tótpeti Lili, 2020 Tündérszépe egy Mercedes-Benz A220 4Matic kulcsait vehette át.

Most is számos újítással várjuk a versenyzőket. Ezek egyike, hogy a tavalyi háziasszony, a korábban Európa legszebbjének is megválasztott Kocsis Korinna mellett több szépségkirálynő is segíti a legjobbakat. A Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, s a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként ad majd hasznos tanácsokat már az első felkészítő táborban is. Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport díjasa pedig edzőként kap majd szerepet.

A szerkesztőségi szakmai zsűri az elmúlt napokban végignézte a versenyre eddig jelentkezett lányok fotóit és döntést is hozott. Kiválasztott három versenyzőt, akik már biztosan ott lesznek az első fordulót megelőző fotózáson. Mondhatni erős mezőny alakult ki, nézzük is a felhozatalt:

A 18 éves Kovács Bernadett Regina Lőrinciből jelentkezett a versenyre:

A 19 éves Szappan Rita Hatvanból próbál szerencsét:

A 22 éves Egri Nikolett pedig Egerből jelentkezett a megméretésre:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!