közönségszavazás start

2021.04.19. 07:00

Lelkileg is felkészült az országos döntőre Heves megye Tündérszépe

Szűkebb hazánkat Buzás Vanda képviseli a Tündérszépek országos döntőjében. Az egri szépség a közönségszavazáson mától már számít a szívecskékre.

HEOL

Buzás Vanda az országos közönségszavazáson is várja az értékeléseket Fotó: MW

Elkezdődött a Tündérszépek szépségverseny országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a Heves Megyei Hírlapban és a Heol.hu-n, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt – így megyénk Tündérszépét, Buzás Vandát is – értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD-televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Buzás Vanda az országos közönségszavazáson is várja az értékeléseket Fotó: MW

Vanda már várja a szívecskéket

Mint ismert, szűkebb hazánkat Buzás Vanda képviseli a Tündérszépek országos döntőjében. A 19 éves egri lány – akivel korábban már közöltünk egy terjedelmes interjút – mától kezdve várja a szívecskéket a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazásán. Vanda kérdésünkre elmondta, igyekezett a lehető legjobb állapotba kerülni az újabb megmérettetés előtt:

– Különösképp nem készültem a versenyre, talán annyit, hogy lelkileg és külsőleg is próbáltam magam a lehető legjobb állapotba hozni. Bizakodó vagyok és reménykedem benne, hogy az országos döntőben is jól tudok majd szerepelni – fogalmazott az egri szépség.

– Úgy vélem, hogy nagyon erős a mezőny, kimondottan szép lányok a riválisaim. Emiatt megmondom őszintén, hogy egy kicsit ideges is vagyok, de bízom benne, hogy amikor személyesen is találkozom a lányokkal, akkor jól kijövök majd velük. Ugyanakkor azt gondolom, mindenkinek nagyon jó esélye van arra, hogy végül megnyerje a versenyt – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!