Fotózás

2022.02.17. 19:50

Lilinél ma nem látsz szebbet! Az angyalarcú hatvani lányt imádta a kamera (videó)

Az egri Hotel Imola Platánban csütörtökön is folytatódott a 2022-es Tündérszépek fotózása. Ezúttal egy hatvani szépség, Balázs Lili állt a kameránk elé.

HEOL

Balázs Lili Hatvanból érkezett a fotózásra Forrás: HEOL

Mint arról korábban már beszámoltunk, az egri Hotel Imola Platánban szerdán elkezdődött a 2022-es Tündérszépek fotózása. Országos szépségversenyünkre 18-29 év közötti megyénkben élő, itt tanuló vagy itt született hölgyek jelentkezhetnek, akár saját képanyaggal, akár azt kérve, hogy mi készítsük el profi portfóliójukat.

 

Még érdemes és lehet jelentkezni, hiszen 30 szépség kap esélyt arra, hogy a megyei fordulóból a nagy fináléig, országos ismeretségig jusson. A szerdai nap után csütörtökön újabb lány állt  a kameránk elé, akit a szerkesztőségi szakmai zsűri beválogatott a legjobbak közé. A 22 éves Balázs Lili Hatvanból érkezett a fotózásra, és szemmel láthatóan nagyon otthonosan, könnyeden mozgott profi fotósunk kamerája előtt. A hatvani szépségtől megtudtuk, hogy korábban a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás szakán szerzett diplomát, jelenleg pedig beszerzési asszisztensként tevékenykedik. Az elbűvölő mosolyú Lili úgy fogalmazott, hogy nagyon jól érezte magát a fotózáson, és bizakodva várja a verseny további állomásait.

 

Ha szeretnéd, hogy rólad is profi fotók készüljenek, szeretnél betörni a divat vagy a média világába, esetleg a kétszemélyes egzotikus utat szeretnéd megnyerni, ne habozz, jelentkezz! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!