Finálé

2022.09.04. 15:26

A sorsra bízza magát a Tündérszépek döntőjén Heves megye legszebb lánya

Jövő héten kiderül, ki lesz 2022 Tündérszépe. Heves megyét Balázs Lili képviseli az országos döntőben, vele beszélgettünk a nagy megmérettetés előtt.

T.Z.

Balázs Lili a Tündérszépek fotózásán Egerben, a Hotel Imola Platánban

Forrás: HEOL

Idén immár negyedik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. A verseny regionális szinten indult, majd innen jutott el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A döntőbe jutott hölgyek közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2022 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit szeptember 8-án. Ekkor derül ki az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2022 közönségdíjának tulajdonosa.

Heves megyét a hatvani Balázs Lili képviseli majd a jövő heti fináléban. A 22 éves szépség portálunknak elmondta, már nagyon várja az újabb megmérettetést. 
– Őszintén megmondom, hogy nagyon sokat készültem az országos döntőre. Szinte minden nap jártam edzőterembe, igyekeztem tökéletesíteni az alakomat. Az étkezésre is nagyon odafigyeltem. Azt azért nem mondanám, hogy szigorú diétát tartottam, de igyekeztem kiegyensúlyozottan étkezni az elmúlt időszakban – mondta Lili, hozzátéve: nagy változtatásra azért nem volt szüksége, hiszen korábban is fontosnak tartotta az egészséges életmódot: – Mindig fontos volt számomra az egészséges, sportos életmód, anno rendszeresen aerobikoztam, viszont a szépségverseny miatt egy kis módosításra azért szükség volt az étkezés terén. A vacsorára például mostanában különösen odafigyelek, már csak könnyebb salátákat fogyasztok – tette hozzá.

A hatvani szépség azt is elmondta, több riválisával már megismerkedett egy korábbi fotózás alkalmával.
– A döntőbe jutott lányok felével már találkoztam, egy fotózáson ugyanis két csoportra voltunk bontva. Elmondhatom, hogy mindnyájan nagyon kedvesek, közvetlenek. Biztos vagyok benne, hogy jól ki fogunk majd jönni egymással a jövő heti döntőn is. Szerdán lesz a felkészítő nap, ahol megismerhetem az összes versenyzőt. Már nagyon várom – mondta.

Arról, hogy milyen elvárásai vannak saját magával szemben a szeptember 8-i eseményen, Balázs Lili azt mondta:
– Már semmiféle elvárás nincs magammal szemben. Úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, innentől a sorsa bízom magam. Amit eddig elértem, azt jelenti számomra, hogy bizonyítottam, és igenis volt értelme annak, hogy elindultam a Tündérszépek-szépségversenyen. Sokat jelent az is, hogy több fordulón átmentem és bekerültem a legjobb 22 lány közé – fogalmazott.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!