Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Berkes Alexandra
22, Egerbakta

– Egerbaktán lakom, de Egerhez köt a munkám, a megyei gyermekotthonba, ahol jelenleg irodai munkakörben tevékenykedem. Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert szerettem volna újra megmérettetni magam, mivel már tavaly is tettem egy próbát. Bízom benne, hogy idén sikeresebb leszek. Szabadidőmben nagyon szeretek futni, emellett szívesen készítek tortákat is. 

Alexandra kedvenc itala az epres cappy, étele a rakott brokkoli, kedvenc parfümje az Avon Luch és legszívesebben Rico és Miss Mood Keresem a bajt című számát hallgatja. Magassága 165 cm és a Vízöntő jegyében született.

 

7.29pont

További résztvevők