Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kis Virág
19, Örményes

Kis Virág vagyok, egy életvidám, közvetlen, tizenkilenc éves lány, aki imádja a tudományt. A legnagyobb álmom, hogy orvos lehessek, és életem végéig tudjak segíteni az embereken. Szabadidőmben leginkább fejlesztem magam, szeretek újdonságokat megtanulni, és a családommal lenni. Korábban részt vettem több fotózáson, amit nagyon élveztem. Szépségversenyen azonban még soha nem indultam, ezért jelentkeztem a Tündérszépekre.

Virág 168 centiméter magas, és halak csillagjegyű. Kedvenc étele a tárkonyos raguleves, kedvenc itala pedig a barackos tea. Kedvenc zenéje Eminem dalai, kedvenc parfümje pedig a Moschino – Toy 2 illata.

Kis Virág nem vesz részt a megyei fordulóban!

További résztvevők