25°
23°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Kola Gréta
18, Heves

– Egerben élek és itt is tanulok, az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskola kereskedelmi- és marketing szakán. Szeretek főzni és táncolni. Már nem vagyok tapasztalatlan a szépségversenyek és a fotózások terén, hiszen kiskorom óta rengeteg ilyen vagy ehhez hasonló versenyen részt vettem. A Facebookon lettem figyelmes a felhívásra, és mivel nagyon szeretem az új lehetőségeket, ezért is döntöttem úgy, hogy megméretem magam a szépségversenyen.

Gréta kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a zöld tea, szereti a virágos illatú parfümöket, és legszívesebben popzenét hallgat. Magassága 160 cm és a nyilas jegyében született.

 

Videós bemutatkozás megtekintése

5.12 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket