Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Korpás Klaudia
21, Eger

– Az Eszterházy Károly Egyetem óvodapedagógus szakos hallgatója vagyok. Emellett tudni kell rólam, hogy tagja vagyok az egyetem cheerleader-csapatának is. A szépségversenyre korábban néhány csapattársam is jelentkezett. Én már több hasonló versenyen sikeresen megmérettettem magam, ezért is határoztam úgy, hogy jelentkezek a Tündérszépek-szépségversenyre és szerencsét próbálok. Úgy érzem, nincs semmi veszítenivalóm. 

Klaudia kedvenc étele a görög csirkesaláta, itala a barackos tea, szereti a Police-parfümöket, és legszívesebben popzenét hallgat. Magassága 172 cm és a mérleg jegyében született. 

Videós bemutatkozás megtekintése

6.7 pont


A megyei forduló résztvevői