Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Simon Xenodiké
29, Gyöngyössolymos

– Jelenleg egy gyöngyösi fuvarozó cégnél dolgozom gépjármű-ügyintézőként. Felsőfokú OKJ-s gazdasági informatikus végzettségem van. Hobbim a salsa-tánc. Korábban voltam már fotózáson, és mindegyiken nagyon jól éreztem magam. A versenyre azért jelentkeztem, mert szerettem volna magam kipróbálni ebben az új helyzetben is. Érdekesség, hogy bár vékony testalkatom van, rendszeresen járok edzeni a hízás reményében. 

Xenodiké kedvenc itala a víz, étele a milánói, kedvenc parfümje Women’s Secret Gold és mindenféle zenét szívesen meghallgat. Magassága 169 cm és a Halak jegyében született.

7.07pont

További résztvevők