Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Szappan Rita
19, Hatvan

– A versenyre édesanyukám nevezett be, amiről én csak később értesültem. Hatalmas lehetőség ez számomra, hogy kipróbáljam magam egy új területen. Hobbim a sport, a célom pedig, hogy táplálkozási tanácsadónak és személyi edzőnek tanuljak tovább. Szeretnék segíteni az embereknek egy boldogabb, egészségtudatosabb életmód kialakításában. 

Rita kedvenc itala a víz, étele a sajtos csirke, kedvenc parfümje a Yoderma – Adriana Rose, és legszívesebben Rita Ora – For You című számát hallgatja. Magassága 172 cm és a Szűz jegyében született. 

3.99 pont

További résztvevők