Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny második, regionális fordulója, ahol olvasóink a megyei fordulóból a zsűri döntése alapján továbbjutott három, valamint a közönség által legszebbnek értékelt további egy hölgyre adhatják le értékeléseiket. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak november 11-én éjfélkor zárul. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgyet, valamint a közönségkedvencek országos versenyébe továbbjutó, legmagasabb értékelést kapott versenyzőt november 13-án nevezzük meg.
A megyék és régiók beosztása az ITT olvasható versenyszabályzat 4. oldalán található.
Szerémi Viktória
20, Nógrád

– Kereskedelmi ügyintéző végzettséggel rendelkezem, de emellett részt vettem egy tanfolyamon, amelyen a műszempilla készítését is megtanultam. Jelenleg a kereskedelemben dolgozom. A szabadidőmben szeretek kirándulni és a természetben lenni, emellett sportolok is. Az előző szériában már volt szerencsém megismerkedni a Tündérszépek versennyel. Azóta egy másik megmérettetésen is részt vettem, ahonnan az első helyezettnek járó koronát is hazavihettem. A mostani versenyre azért jelentkeztem, hogy újabb élményekkel gazdagodjak.  

Viktória 159 centi magas, csillagjegye skorpió. Kedvenc étele a lasagne, kedvenc itala a Topjoy. Kedvenc zenéje Shawn Mendes, Camila Cabello: Senorita, kedvenc parfümje a Carolina Herrera.

6.45pont

További résztvevők