Választás 2010

2014.06.12. 08:45

Két új alelnök az Év turisztikai szervezeténél

A Gyöngyös-Mátra TDM éves közgyűlését két új alelnököt választottak és döntöttek egy cég alapításáról is.

HEOL

Megtartotta éves közgyűlését a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Desztinációs Menedzsment. A 2013-ban az Év turisztikai szervezetévé választott TDM döntött arról, hogy a jövőben két alelnök - Dunai György Sándorné és Nagy Róbert - segíti majd az elnök munkáját, írja a hkik.hu.

Kósa László TDM elnök szerint a Gyöngyös-Mátra TDM rendkívül sikeres évet zárt. Mivel a szervezet szerteágazó munkát végez, szükséges a vállalkozási tevékenységek ellátására egy száz százalékban a TDM tulajdonában lévő cég létrehozása - vélekedett, s ezt a nézetét osztotta a tagság is, hiszen döntöttek a cégalapításról.

Szó esett egy leendő turisztikai bázis, a Mátra Kapuja kialakításáról. Ezt a Károly Róbert Főiskola nádfedeles épületében alakítják ki, jelenleg is folyik ez a beruházás. A turisztikai bázis működtetésével kapcsolatban javaslatokat is várnak

- Sok elképzelésünk van nekünk is, de nyitottak vagyunk az együttműködésre a helyi turisztikai szolgáltatókkal, szállásadókkal, termelőkkel, bárkivel, aki úgy gondolja, hogy neki ez az épület olyan jó helyen van, hogy szívesen megjelenne, vagy közösen programszervezésben gondolkozik, mindenki fele nyitottak vagyunk és várjuk az ötleteket - mondta Tomor Tamás főiskolai docens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!