vannak fontosabb dolgok...

2018.07.04. 19:52

Delph újra csatlakozik a kerethez

Visszatér az oroszországi világbajnokságon negyeddöntős angol labdarúgó-válogatotthoz Fabian Delph, aki lánya születése miatt utazott haza.

England's midfielder Fabian Delph takes part in a training session in Repino on June 27, 2018 during the Russia 2018 World Cup football tournament. / AFP PHOTO / PAUL ELLIS

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

„Életem legcsodálatosabb 24 óráján vagyok túl: először a csapattársaim nyertek meg egy mentálisan és fizikálisan is rendkívül megterhelő mérkőzést, majd ma reggel világra jött harmadik lányunk” – írta közösségi oldalán szerdán a Manchester City 28 éves középpályása, aki a nemzeti csapat edzőtáborából utazott haza a Kolumbia elleni sorsdöntő összecsapás előtt.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Gareth Southgate szövetségi kapitány azt mondta játékosa hiányáról, hogy az életben vannak fontosabb dolgok, mint egy vb-nyolcaddöntő, s egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy hazaengedi-e Delphet.

A középpályás ezt megelőzően két vb-mérkőzésen kapott szerepet.

Az angol válogatott a keddi nyolcaddöntőben tizenegyesrúgásokat követően nyert a dél-amerikaiak ellen, így készülhet a szombati negyeddöntőre, amelyet Svédországgal játszik Szamarában.

Borítókép: Delph duplán mosolyoghat

AFP PHOTO / Paul Ellis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!