labdarúgó vb

2018.06.14. 09:45

Mourinho: nem lesz meglepetésgyőztes

A szakember a brazil és a címvédő német válogatottat a mezőny legkiegyensúlyozottabb csapatainak tartja, egyben a vb legnagyobb esélyeseinek is.

A portugál szakember szerint sok válogatottnak van erős vb-kerete, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó csapatot is alkotnak.

„Nem várok nagy meglepetést, a végjátékig a dél-amerikai és az európai topgárdák jutnak el, és küzdenek majd az aranyéremért” – mondta Mourinho. Hozzátette: a brazil és a címvédő német válogatottat a mezőny legkiegyensúlyozottabb csapatainak tartja, egyben a vb legnagyobb esélyeseinek is.

A manchesteri klubedző kiemelte, Angliának is minden esélye megvan egy jó szereplésre, hiszen a keretét döntően fiatal, de már tapasztalt játékosok alkotják. „Mindannyian a világ legszínvonalasabb bajnokságában, a Premier League-ben szerepelnek, méghozzá topcsapatokban” – nyilatkozta Mourinho. Hozzátette: az angol játékosok ráadásul a Bajnokok Ligájában is tapasztalatokat szerezhettek, amit a sportág legmagasabb szintjének tart.

A július 15-ig tartó vb nyitómérkőzésén, 17 órától a házigazda orosz válogatott ellenfele Szaúd-Arábia lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!