Baleset

2024.04.30. 14:19

Kigyulladt egy autó az M3-ason, torlódik a forgalom + videó

Egy autó gyulladt ki az M3-as autópályán kedden. A hatvani hivatásos tűzoltók siettek az esethez.

Heol.hu

Friss

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bag térségében baleset történt. A 40-es kilométernél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan 5 kilométeres torlódásra kell készülni - írja kedden délután fél háromkor az Útinform.

Korábban írtuk

Kigyulladt egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bag közelében, a 40. és a 41. kilométer között kedden kora délután. A leállósávban lévő jármű motor- és utastere égett. A környező növényzetre is átterjedtek a lángok, amelyeket eloltottak a hatvani hivatásos tűzoltók. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon halad a forgalom - írja honlapján a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy autó az M3-ason
Kigyulladt egy autó az M3-ason
Forrás: Beküldött

A 40-es kilométernél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan több kilométeres torlódásra kell készülni - adta hírül az Útinform.

Az M3-ason kedden éjszaka már egy mélyhűtött élelmiszert szállító kamion is felborult. Aznap reggel pedig négy kamion ütközött össze.

Olvasónk videót küldött a lángoló autóról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában