Választás 2024

2024.04.18. 19:44

Komoly bejelentésekkel, Lázár Jánossal indította a kampányt a Fidesz Egerben

Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP jelöltjei Egerben. Lázár János miniszter volt a vendég.

Szabadi Martina Laura

Egerbe érkezett csütörtökön Lázár János építési és közlekedési miniszter a Fidesz-KDNP kampányindító rendezvényére, ahol bemutatkozott Vágner Ákos polgármesterjelölt és képviselő-jelöltjei is.

Komoly bejelentésekkel, Lázár Jánossal indította a kampányt a Fidesz Egerben
Komoly bejelentésekkel, Lázár Jánossal indította a kampányt a Fidesz Egerben
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Dr. Pajtók Gábor Eger és térsége országgyűlési képviselője üdvözölte a több mint 400 megjelentet, megköszönte a miniszternek, hogy elfogadta a meghívást.

Elmondta, úgy látja, az elmúlt 5 évben a városi közgyűlés minden idők legperpatvarosabb időszakát élte, a városvezetés inkompetenciája miatt 11 milliárd fejlesztési forrást bukott el a város, Eger stagnálását okozták. Kiemelte, olyan jelöltek kellettek, akik hitelesek nem kompromitálhattóak az elmúlt 5 év közgyűlési eseményeivel. Hozzátette, Eger fejlődését csak a béke, egy összetartó és elkötelezett csapat garantálhatja. 

Politikai ellenfeleink is tudják ezt, ezért igyekeznek azt híresztelni, hogy Egerben több Fidesz van. Egerben egy Fidesz van és minden ellenkező híresztelés ellenére a Fidesz-KDNP pártszövetség Egerben is sérthetetlen - szögezte le. 

Arról is beszélt, hogy szerinte a megfelelő jelöltek képesek a csapat érdekét az egyéni érdekek elé helyezni és ilyen emberek alkotják a Fidesz csapatát. Kifejtette, olyan emberekre nincs szüksége a városnak, akik nem tudnak egyéni érdekeiket felülemelkedni.

Láthattuk az elmúlt 5 évben, hova vezetett ez. Vágner Ákossal bármikor elindulnék egy nehéz küldetésre,  feddhetetlen, szavatartó ember. Képes forrásokat felkutatni, azokat kormányzati segítséggel a városba hozni. Soha nem tenne vagy mondana olyat, amiről ma szégyenszemre Eger polgármestere kapcsán beszélnek az országban - mondta a képviselő . 

Vágner Ákos polgármesterjelölt bemutatkozott, elmondta, a felkérést azért is vállalta, mert látja, problémák vannak a városban. Ismertette 7 pontos programjukat, majd bemutatkoztak a jelöltek is, később pedig Lázár János és Vágner Ákos beszélgettek. A miniszter bejelentette, ha Vágner Ákos lesz a polgármester akkor megígéri, hogy megvalósul az Egert elkerülő út

Bővebben később számolunk be az eseményről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában