Sport

2016.10.22. 17:10

Montvai-gesztus után Árvai-gól

Egerben Érsek Martin találata csak szépítést jelentette a borsodnádasdiaknak. Videón mutatjuk az egriek harmadik gólját.

B. Cs.

Fotó: CZIMER TAMAS

  A megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójának mérkőzésén:
Eger SE–Borsodnádasd 3–1 (1–0) 
Eger, Felsővárosi műfű, 100 néző. V.: Aux László (Zsákai).
EGER: Bollók –  Farkas K., Sebe A., Dóczi, Szövetes, Árvai, Kaló (Sebe M., 73.), Gresó (Dorkó, 65.), Szucsik (Podolecz, 73.), Pataki (Antal, 46.), Montvai (Szilágyi B., 81.). Edző: Csuhay József.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Árvai Ádám (balról) előbb gólpasszt adott, majd 11-esből a kapuba is betalált Fotó: Czímer Tamás
[/caption]

BORSODNÁDASD: Tóth D. – Tankó (Kovács B., 71.), Kertész, Juhász Cs., Bozsvai (Gáspár, 77.), Ambrus, Fáklya, Tóth M. (Kozma, 64.), Horváth F., Cseh (Halász D., 46.), Érsek M. Edző: Zimmermann Tamás.
GÓL: Montvai (35.), Kaló (53.), Árvai (60. – 11-esből), ill. Érsek M. (89. – 11-esből).
KIÁLLÍTVA: Podolecz P. (77.).

Az első egri gól előtt Montvai Tibor Árvai Ádámtól kapta a passzt, majd a második hazai találat Kaló Ádám mesteri lövése után született. A harmadik ESE-gól 11-esből esett, ahol Montvai átengedte a rúgás lehetőségét a büntetőt kiharcolt Árvainak.
A vendégek a végén ugyancsak 11-esből szépítettek, míg előzőleg Podolecz Péter úgy kapott piros lapot, hogy csereként beállva csupán négy percet töltött a pályán.

Árvai Ádám, a hazaiak gólszerzője és gólpassz adója: – Belülről szoros, és helyenként paprikás hangulatú meccsen a győzelmünk ilyen arányban is megérdemeltnek mondható.
Csuhay József: – Helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki, ezekből három gólt szereztünk. Sajnos kapott gól nélkül nem tudtuk lehozni a mérkőzést, mert a végén megint elkövettünk egy óriási hibát.
Zimmermann Tamás: – Az első félidőben taktikus játékkal megtudtuk valósítani, amit terveztünk. A szünet után az Eger erőnlétileg nyomást tudott gyakorolni ránk, amivel eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!