Hirdetés

2024.04.22. 00:01

Bemutatkozik a gyermekétkeztetéssel foglalkozó, idén 15 éves Eatrend Magyarország

Térségünkben több intézményben is biztosítja a gyermekek ellátását, a gyermekétkeztetéssel foglalkozó Eatrend Magyarország, mely idén ünnepli 15. születésnapját. Egerben, Gyöngyösön, Erdőtelken, Gyöngyössolymoson, Horton és Pilisvörösmarton több mint 6700 fogyasztó találkozhat ételeikkel.

Mit kell tudni az Eatrendről? Hogyan kell elképzelni ezt a szolgáltatási területet?

A gyermekétkeztetés egy olyan terület, melyről mindenkinek megvan a véleménye, hiszen jó esetben, életünk során valamennyien kapcsolatba kerültünk már ezzel a témával.
Az Eatrend márka négy gyermekétkeztető cég integrációjával jött létre. Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk az étkeztetés területén. Folyamatos növekedésünknek köszönhetően az ország számos pontján találkozhatnak velünk a fogyasztók. Több mint 1100 munkatársunk naponta 53.000 adag ebédről gondoskodik. Főzőkonyháink száma a 30-at, tálalókonyháink száma pedig a 100-at is meghaladja.

Egerben 2017. óta látják el több intézményben is a gyermekétkeztetést. Tavaly év végén pedig újabb óvodák konyháinak az üzemeltetését is átvették a városban. Milyen érzés ennyi év után is folyamatosan fejlődni?

 

Nagy öröm számunkra, hogy a 2023-as év végétől az Egri Kertvárosi Óvodában és Tagintézményeiben is mi szolgáltatunk, így újabb 300 gyermek napi étkezéséről gondoskodhatunk biztonságos, finom és ízletes ételekkel.

Idén januártól pedig Gyöngyösön és térségében is mi vettük át az étkeztetést, mely új kihívás a cég életében és ez arra biztat minket, hogy minél jobban teljesítsünk és fejlesszük a szolgáltatásunkat. A konyhai géppark korszerűsítésének már nagy részét elvégeztük, de sok tervünk van még a jövőre nézve. Egyebek mellett meg szeretnénk újítani a rendelés leadásához használt felületet, egy a szülők számára is könnyebben áttekinthető, modernebb és gyorsabb programra.

A gyermekétkeztetés fontos szolgáltatás, hiszen a megfelelő táplálékanyag bevitel feltétele a kiegyensúlyozott szervezet fejlődésének. Hogyan járul hozzá ehhez az Eatrend Magyarország? Miben különbözik a többi hasonló szolgáltatótól?

Nálunk alapvető, hogy tápláló és finom ételeink minőségi, hazai alapanyagokból készülnek, ezért a lehető legjobb partnerekkel dolgozunk együtt. Fontos számunkra, hogy a gyerekek milyen körülmények között fogyasztják el ebédjüket, éppen ezért beruházásokkal, edukációs tartalmakkal tesszük szebbé az ebédlőket. Ebben az évben Egerben is készülünk felújításokkal, ami nem csak a főzőkonyhát, hanem több egri intézmény ebédlőjét is érinti.

Igyekszünk minden korosztály számára élményeket biztosítani, hiszen kóstolókat, limonádéosztást, a gyerekeknek pedig konyhalátogatásokat is szervez a cégünk.
Ezek mellett catering szolgáltatásunkkal segítjük az intézményi és városi rendezvényeket. Idén a farsangi mulatságokhoz több ezer fánkkal járultunk hozzá.

Észrevételekre, beküldött visszajelzésekre gyorsan reagálunk. Odafigyelünk és adunk fogyasztóink véleményére, hiszen ez a megfelelő együttműködés alapja, így mindkét oldalról jelen van a bizalom és az elégedettség.

Fejlesztéseink része, hogy étlapjaink kínálatát folyamatosan frissítjük. Szeptember óta számos új étel bevezetésére volt lehetőségünk. Felkerült így étlapunkra a csokoládé öntetes palacsinta, a carbonara spagetti, a hot-dog, és a spenótos csirkés rakott tészta is. Újdonságaink kapcsán pedig rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a térségből is.

Idén a 15. jubileumát ünnepli az Eatrend Magyarország, ezért több meglepetéssel is készül a cég. Mire számíthatnak a fogyasztók és a jelenlegi partnereitek?

 

15 évvel ezelőtt született meg az a vízió, amely alapján az Eatrend Magyarország munkatársai a mai napig lelkesen végzik munkájukat. Filozófiánk szerint a gyermekek vannak középpontban. Ebben az évben számos meglepetéssel készülünk számukra is.

Jubileumunk alkalmából, a következő projektünkbe az óvodai intézményeket vonjuk be. Áprilisban elindult a „Gyermekszáj” elnevezésű pályázatunkat, melyre a szolgáltatási területünkhöz tartozó intézmények csoportjai nevezhetnek valamilyen étellel kapcsolatos elszólással, félreértéssel, mondattal.

A beérkezett pályázatokra Facebook oldalunkon lehet majd szavazni április 29-től, ahol a legtöbb lájkot kapó 15 szlogen tulajdonosa egy 150.000 forint értékű fejlesztő ajándékcsomagot nyerhet intézményének. Bízunk benne, hogy Heves vármegyéből is sok óvoda csatlakozik majd a játékhoz, melynek részletei megtalálhatóak az Eatrend Magyarország honlapján.

A gyermekeket pedig továbbra is minden nap tápláló, finom és egészséges ételekkel várjuk az ebédlők asztalainál, hiszen célunk megmutatni, hogy ez a menza már 15 éve nem az a menza.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában