Kék hírek, bulvár

2008.12.13. 08:04

Botrány Hatvanban: edzője molesztálta volna a gyereklányt?

Hatvanban az elmúlt napokban elterjedt a hír, hogy egy városszerte ismert, 50 éven felüli sportember erőszakoskodott az egyik, még gyermekkorú tanítványával.

Munkatársunktól

Információink szerint a sportág szövetsége már lépett is, és eltiltotta a 18 éven aluliak trenírozásától az edzőt. A sportkört látogató gyerekek szülei közül több mint harmincan a közelmúltban értekezletet tartottak, amelyen – többek elmondása szerint – az edző bocsánatot kért, és azzal mentegetőzött, hogy elvesztette a fejét. A sértett kislány szülei állítólag azért nem fordultak a rendőrséghez, mert félnek, de egy ismeretlen személy végül mégis feljelentést tett.
Ennek alapján – amint azt Soltész Bálint r. százados, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte – vizsgálatot folytatnak az ügyben.
Az előbbiekhez kapcsolódó hír, hogy a városban két héttel ezelőtt kellett volna megrendezni a hagyományos sportági gálát, ami azonban az idén elmaradt. Az esemény egyik főszponzora munkatársunkkal közölte: mélységesen felháborította az eset, amelyről egyébként ő is a szülőktől értesült, ezért visszalépett a rendezvény anyagi támogatásától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!