Sport

2013.05.07. 19:01

NB II-es licensze sem lesz a meg is büntetett Egri FC-nek

Edzés volt, közlés a tulajdonosok részéről nem, csak újabb pénzügyi szankció.

B. Cs.

Fotó:

Egy-egy forint. Hivatalosan senki nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta, hogy ekkora összegért lemond az Egri Futball Club Kft.-ben birtokolt részéről. Az viszont bizonyos, hogy sem a kisebbségi tulaj, Kocsis Zoltán, sem a többségi résszel rendelkező John Marshall nem közölte a labdarúgókkal, mire számíthatnak. Az Egerben tartózkodó labdarúgók ma délután edzettek, míg a távolabb lakó futballisták ezt helyben oldották meg.

A teljes bizonytalanságban élő Mészáros Ferenc vezette társaság, a Nagy Endre irányította NB III-asok, és a klub további alkalmazottai sem tudják, mi lesz holnap. Információink szerint hiába mondott le a Marshall, Kocsis páros, ez az NB II-es licensz szempontjától a „25. órában” történt. Így előfordulhat, hogy bárki vásárolja meg a tartozások tömkelegét görgető EFC Kft.-t, az nem csak csődtömeget, de egy piaci értékkel nem bíró klubot vesz.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] A fiúk eltűntek a pályáról... Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

További adalék a szakadékra, hogy az MLSZ az Egert, mint visszaesőt, Vojtekovszki Csaba és Kövesfalvi István edzőkkel szembeni pénzügyi kötelezettség nem teljesítéséért 400–400 ezer pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a klubot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!